KAYSERİ / BÜNYAN - Yeni Süksün İlkokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" faaliyeti kapsamında ay boyunca yapılan çalışmalar okulumuz panosunda sergilendi.

Şbt

Okulumzda, "Bünyan Okuyor" projesi ilk günkü heyecanla devam ediyor. Günlük kitap okuma saatlerinde öğretmenleri ile birlikte sınıflarda okumalarını gerçekleştiren öğrencilerimiz akşam 20.00-20.30 saatleri arasında da velileri ile birlikte okumaya devam ediyor.

Şbt

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında şubat ayı etkinliklerini gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında şubat ayı etkinliklerini gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında şubat ayı etkinliklerini gerçekleştirdi.

Şbt

1/A sınıfı 2. dönem veli toplantısı sınıf öğretmenimiz Abdullah DEMİRTAŞ tarafından gerçekleştirilmiştir. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

4/A sınıfı 2. dönem veli toplantısı sınıf öğretmenimiz Birsen YILMAZER KÖSRECİ tarafından gerçekleştirilmiştir. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

"Bünyan Okuyor" projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda, asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Nurettin ŞAHİN ve değerli Şube Müdürümüz İmran ÖÇSOY'un katılımlarıyla okulumuzun bahçesine meyve fidanları diktik. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürler.